Euro Flexy 150 TE Pénztárgép fríssítés útmutató videóval

2018.07.06 16:43

Frissítés menete videón:  KATT IDE

Leírás: 

Frissítés közben ne kapcsolja ki a pénztárgépet és ne húzza ki az adatpert a pénztárgépből, azaz ne áramtalanítsa a pénztárgépet!
Amennyiben a piros jelzőfény villog/világít, vagy a frissítés során villogni/világítani kezd, úgy hívja saját szervizét, és ne folytassa a frissítés menetét!
  billentyű többszöri megnyomása, hogy a kijelző felső sorában „FŐ MENÜ” legyen
Amennyiben még nem készült el a Z Napi forgalmi jelentés NAPI és/vagy HAVI formátuma, azt/azokat ki kell nyomtatni, azt követően folytatódhat a frissítés!
Ezek nyomtatása: Z-üzemmód  Napi forg. zárás  jobbra/balra nyilakkal választás HAVI/NAPI közül  TL KÉSZPÉNZ (és ST RÉSZÖSSZEG), majd folytatás az előző ponttól
 jobbra/balra nyilakkal kiválasztjuk, hogy a kijelző alsó sorában „P-ÜZEMMÓD” legyen, majd  billentyű megnyomása
  billentyű megnyomása 3x, hogy a kijelző alsó sorában „PTG SW UPGRADE” legyen, majd  billentyű megnyomása
 kijelzőn megjelenik „ADATBÁZIST MENT?”, nyomjon  billentyűt
 kijelzőn megjelenik „FOLYTAT?”, nyomjon  billentyűt
 Elindul a frissítés folyamata, a kijelzőn “FW FRISSÍTÉS / EURO-150 BOOT VER.”, sárga állapotjelző fény gyorsan villog, a pénztárgép újraindul, kijelzőn: „RENDSZER BEÁLL. MASTER RESET”, a sárga állapotjelző fény gyorsan villog, majd a villogása befejeződik és újraindul az AEE. A sárga jelzőfény hosszan világít, majd kialszik, és elkezd világítani a zöld jelzőfény.
 Meg kell várni, amíg a zöld állapotjelző fény minimum 1 percig folyamatosan világít, és ha nem villog vagy világít a piros jelzőfény, akkor  billentyű megnyomása (a sárga jelzőfény állapotának nincs jelentősége)
 a kijelzőn „MRS FOLYAMATBAN…”, utána bizonylat nyomtatódik, majd a kijelzőn „MRS OK KIKAPCSOLÁS”
 ki kell kapcsolni a pénztárgépet, majd be kell kapcsolni
 ezt követően a gép használható, Napnyitás után