Kötelező Éves Felülvizsgálat !

Ezúton felhívjuk figyelmüket az online pénztárgépet használó ügyfeleknek, hogy a hatályban lévő 48/2013. (XI.15.) NGM rendelet 48. §. (82156. oldal) alapján az online pénztárgép megszemélyesítést (vagy legutóbbi éves felülvizsgálatot) követően, 365 napon belül kötelező a pénztárgépek éves szervizes felülvizsgálata. Ennek elvégeztetése az online pénztárgépet használó felelőssége. Mivel ez kötelező érvényű, a NAV ezt ellenőrizheti és a határidő lejárta után mulasztási bírsággal büntetheti. A felülvizsgálatot kizárólag NAV nyilvántartásában szereplő pénztárgép szervizes végezheti el.

 

Miért célszerű időben elvégezni a felülvizsgálatot:

  • azért, hogy az esetleges hiányosságokra mi hívjuk fel a figyelmüket, és ne a NAV, aki ilyen esetben azonnal büntetést szab ki,
  • azért, hogy az adatkommunikáció esetleges elakadását orvosolva elkerüljék az automatikus NAV ellenőrzést,
  • azért, hogy megelőzzük a későbbi meghibásodásokat (pl. akkumulátor cserével), amelyek több napos kiesést okozhatnak a pénztárgép működésében,
  • azért, hogy fény derüljön a szakszerűtlen kezelési szokásaikra,
  • és azért, hogy még a garancia lejárta előtt felfedezzük az esetleges meghibásodásokat, és így jelentős költségektől kíméljük meg az ügyfeleinket.

Kérjük, ellenőrizze a gépnaplójában a megszemélyesítés időpontját, és annak figyelembe vételével vegye fel a kapcsolatot velünk!

 

A feladat elvégzéséhez szükségesek:  Pénztárgép, Pénztárgépnapló, Működési engedély (vagy másolata), vagy a telephelyre vonatkozó egyéb okirat megléte.

Éves felülvizsgálat díja Br.: 28.000.-Ft  ( A felülvizsgálat időtartama kb. 2-3 óra, ez idő alatt nem használható nyugtaadásra! A gépről külső-belső fényképek készülnek az állapot és esetleges sérülések dokumentálása végett.)

Tartalmazza a pénztárgép 1 éves forgalmazói hozzájárulási díjat !

 Kiszállási költségek: (Elvégzéshez nagy, üres asztalfelület szükséges!)

  •  Kalocsán belül : INGYENES
  •  Kalocsán kívül:  80,- Ft + ÁFA/km  (oda-vissza számoljuk)